Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild kommer...


Musik för ögat!

Jag har tre kvistar med
BLOMMANDE BOMULL!
Tar man på blombollen
så känns den så mjuk och så len
och en glädjestråle går igenom
kroppens varenda ven...
Man tror inte sitt öga
men tror man är med
om något trolleri
nå´n sorts låtsas magi...
Men det är ingen som bär sig åt...
Det är växten själv som
prunkar med sin grannlåt!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-05 17:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2019-01-07

  Eva Helene VIP
Tänk vad blommor kan överraska och glädja! Fint!
2019-01-06

  Ezmeralda VIP
Vackert med säregen blomprakt.

2019-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alla blommor ger ögonfröjd...härligt...
2019-01-05

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt