Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönsjungare, sjungande strålar

Det finns många smörsångare här
de skulle göra en bättre affär
om de tar upp
och fram i sin grupp
bästa flott basen som lär finnas där




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-06 18:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Jungman Jansson', det är väl en text av Dan Andersson? Och inte Jan Andersson, som ingen hörts våga yttra.
Din text dock, känns lätt gemytlig så här om morgonens kvist.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt