Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Drönarkrigen

Dina drönare
jobbar dygnet runt
provisionsbaserade flygningar
jag är måltavlan
som ständigt pekas ut

spårar du mina steg
syns jag ännu på din radar
små neongröna prickar
blinkar i takt
med de döende adventsljusen




Fri vers av J P VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-07 13:46



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Supersnygg användning av vardagsdetaljer i tiden. Drönare, adventsljus. Kort, koncentrerad form med exakta ord. Bildspråket, den dubbla meningen med orden. Så mycket mellan raderna.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP