Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha läst lite på svt.se och sett återigen klagomål, från muslimer som känner sig kränkta. - När ska vi offentligt tala om den rasism och kränkningar. Som etniska nordbor utsätts för dagligen - i hemmet, skolan, jobbet och annars i vardagen. ????


På SVT

 

 

Då jag går in på olika sidor. Då jag är vid datorn, så hittar jag ibland. Sådant som man annars inte kommer till. Som nu det senaste klagomålen. Från muslimer som anser sig vara utsatta för rasism.

En kvinnlig student anser sig ha blivit utsatt för kränkning. Då en manlig patient vägrade ta kvinnan i hand. Och visst hon klär sig i slöja.

För det första så borde det vara så på alla sjukhus. Att alla oavsett religion, kultur och etnicitet. Följer samma klädkoder och därmed också avstår, från att klä sig provocenrande. Det innebär helt tydligt att muslimska kvinnor. Kräver att klä sig enligt sin kultur. - Det är inget annat än kränkande mot majoriteten av patienterna. Att muslimska kvinnor tvingar sig på patienterna, i syftet att ge så att säga vård. Och det iklädd i en klädsel. Som signalerar att patienten har ett mindre värde. Något som faktiskt muslimer anser sig ha rätten. Att se patineter som skyldiga för sin sjukdom.

Sedan har vi detta med att muslimska kvinnor. Gång efter annan envisas med att göra polis anmälningar. Då de förväntas ta en man i hand. Det finns också exempel på hur muslimska män. Har gjord polis anmälningar, när de har förväntats ta kvinnor i hand.

Så visst är det väl smart, att vanliga svenssons avstår, från att sträcka fram sin hand. I syftet att hälsa - när det gäller gentemot muslimer. För det är alltid en fara. Att det kan bli en polis anmälan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-07 17:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
I USA hjälper Jay Lenos fru kvinnor dit för att kasta tvångsklädnader, har alltid tyckt det missförstått det i Europa. Du nämner SVT o denna förstörda vinter pga politik kom jag att tänka på att namn med löv i sig borde förbjudas i riksdagen än vilket parti man gillar så blir det bra sen...både för deras egna partier s, c & mp och framförallt för de andra.

Be well,
LPWJ
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP