Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det ska va´så svårt...

Något tärt på mig här
något som jag inom mig bär
vill slippa detta
fria min tanke från svaret jag aldrig fick
ifrån den som gick
lämnade mig i ett så´nt
undrande tomt skick
men jag har hittat ett vick...
Tror jag nu... Ta till den jag saknat
tills nu, min förr så goda framåtblick...
ÄNTLIGEN GE MIG SJÄLV EN RÄTT KICK!!!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-07 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt