Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger bara...

En del när de rör sig
en del då gör sig
som om de allt
tar för sig...

Med så´n stil
med en så´n grace
som om de nått
en ny fas...

Och skuldrorna tycks
ha fått vingar...
Vad de bringar...
Oanade svingar...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-08 18:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även väl erotiska utsvävningar har det berättats om. Satts toner till... En kassett med toner, i svart på vitt, kan vara motsvarigheten till att måla en värld i färg.
2019-01-09

  ULJO
Kunde du sätta toner till. Brs
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt