Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polityr överstyr?

Många de ju en vampyr skyr
men det är nog en orolig fyr...
Hur menar du då?
eller hittar du på?
Nej, nog en vamp som blitt lite yr...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-09 18:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En människa som äter i skogen, svamp serveras ibland i logen, sova kan en närmst sedan väl, kanske från tiden morgon till sen kväll, ät hellre på vischan än på krogen.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt