Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Why?


Kode



kon är mamma
kon är släkt med månen
kon är yin
det mörka fuktiga mottagande
utgivande
oändligt djup av frid
rött kött och ånga
klövermuller
magmeditation
mammae
begynnelse och slut
alfa mjölkfloder
omega slaktknivoffer
spädbarnsöga uråldrigt
som svart viol

gåtan ko
the Milky Way
har hennes sträva tunga
slickat fram på himlen

en ko på månen
råmar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-19 02:19



Bookmark and Share


    tehdog
instämmer med föregående kommentar.
2011-12-06

  Lili Samuelsson VIP
tycker om det här, du är nåt på spåren här. och bilderna spänner vida över universum. så mycket ko på en gång snyggt
2011-12-06

  PPQ
som du förstår får ja en viss bild på näthinnan en bild jag älskar...:D
2011-12-06

  Rachel Roth
härlig hyllning till kon
2007-12-01

  W.Riter
Jag älskar också kor...Har kramat en kärlekskrank ko på Visinsö.
2006-08-19

  Jean-Michel Orblin
Jag älkar kor!
2006-08-16

    liv-mm
Oj så obetalbart bra dikt!
Känner mej överraskad.. Den är så ovanlig. Egen.
en Fata M.. eller vad kalla den..
stum men glad över bekantskapen
lämnar jag Kode av Morgana med ännu ett bokmärke
till min lilla samling
/Liv& är underbart, Visst? Om man inte är ko på kniven... :)
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger