Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A , ett ögonblick med dig betyder mer än en evighet med någon annan.


vi kastar stenar i glashus , vännen







det var när din själ satt utanpå din sköra hud
som världarna rasade mellan oss
och tårar inte längre tjänade något till

och det var när du sjöng så vackert om försvunna drömmar
som mina andetag inte längre immade igen glasväggar
och du stal sekunder ur våra evigheter

[lyckan är ingenting värd utan oss]

men tiden vi har kvar är allt för kort
trots att våra hjärtan slår sjuhundra slag per minut

och du flätar vokaler och konsonanter
under änglavingars beskydd
medan jag binder ihop själar och drömmar
utan att se hur omöjliga vi är utan varandras beröring








Fri vers av nea.
Läst 810 gånger
Publicerad 2006-06-19 02:46



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Vackert jättevackert, och du är riktigt haj nu!
2006-06-21

    ej medlem längre
Inte säker på titeln med texten som helhet var väldigt vackert skrivet, full av fantasi och kreativitet...har bokmärkt den pga den begåvning av ordens betydelse
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.