Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv Liv



Här
står jag i regnet


oerhört lycklig

fångar
i mitt öga
de
mörka skyarnas dans

bär
i mitt hår
himlens glädjetårar

Här
går jag i regnet

vid
de längtande rosors blygd

vid
det bräckliga kornets jubel

Liv
Liv

ur Rymdens bägare

släcker
markernas törst




Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-19 06:20



Bookmark and Share


  Madjori
Älskar sommarregn....när det bara strilar fint ner...bara få känna ljumma droppar....så skönt..

Inger känsla...
2006-06-24

  Marita Walldén
Alltid en fröjd för själen att läsa det du skriver. Säger som alltid att jag känner ro när jag läser dina dikter. Jag varvar ner i vardagen, vilket kan vara svårt annars.
Gillar ditt sätt att beskriva saker man ej kan ta på ,men när du skriver så ser jag dem.
2006-06-19

  yoyyo
Underbar!
älskar inledningsraden!
aa bodil du skriver så bra!
2006-06-19

  Teresia Ridell
Härligt uppfriskande !
Ser en lycklig kvinna i sommarregn som verkligen njuter av livet !
2006-06-19

  Josi
Åh Bodil! Du har konsten. Konsten att få andra människor glada!
2006-06-19

  Markattan
Underbart skaldat om regnet, det livgivande. Skönläsning!!
2006-06-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Mycket vackert! Gillar särskilt de sista stroferna! Regn behövs ju nu också! Hälsar vännen Fredrik
2006-06-19

  rebecca d
sprudlande!
2006-06-19

  Rachel Roth
helt underbart, Bodil....du är en mästare!
2006-06-19

  Jessica Ebbesson
Lyrisk och vacker hyllning till Livet!
2006-06-19

    ej medlem längre
Ger en positiva tankar om livet.
2006-06-19

    Richard
Du skriver verkligen vackert.
2006-06-19

  Cris
Åååh...vilken vacker hyllning
till himlens tårar
vårat regn som är en outsinlig källa
till ALLT liv... vad vore vi alla utan
vatten...

Poestisk lycka..
2006-06-19

  Clara-Fina
Vackert! Källan till livet som är vattnet. Som en slags poetiskt hyllning. Fint skrivet. / Clara-Fina
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg