Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bjuder upp till kärleksspel

Själen

röd och stark;

 

i utkanten – konturen

glöden, eller branden

(tyst och

oavslöjad, så som

vinternattens

evighet)

 

ytan silkeslen, penseldragen

lockar; bjuder

upp till

kärleksspel




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim