Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Priset att betala

Vill du ha mig för mycket,
så går jag.

Vill du inte ha mig,
så står jag
kvar.

Trygg på ingenmansland.
Släcker känslor som sattes i brand.

Inga svek.
Inga band.
Ingen lek.
Vid självständighetens rand.

Värna hårt din frihet!
Att göra som du vill.
Inte känna undergivenhet.
Inte göra dig till.

För vem vill vara fast?
I relation där allt blir skevt.
Och sitta där när hjärtat brast?

Men känna, att du har levt...









Bunden vers av Ohappa
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-12 14:21



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra text.
Känslan av villrådighet som vi alla kan känna ibland.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa