Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går an för riksdagsman...

Riksdagsmän är i skidbacken då...
Ser! Snön roar både stora som små...
Får direkt idé...
Snöskatt! Vad kan så´n ge?
- Väl nått... Statskassan behövs fyllas på...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-12 15:38



Bookmark and Share


  ULJO
Behövs nog till den nya regeringen
2019-01-12

  Feliaxel VIP
Det gäller att fylla på stadskassan
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt