Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..det finns tangenter till allting i allting..


skolad ritt



För att få hästen i form:
förhåll och driv

mana med skänkel
förhåll med töm

packa hästen
under dig
för optimal aktion
balans och rymd i steg
kraft i trav och galopp

sitt inte på
sitt i din häst
sänk din tyngdpunkt
ner i hästens balanspunkt

minimera avstånd
mellan era axeltappar

sitt rak
armbågarna in

se dit du vill att ni skall gå
vackra öron är ingen
garanti för säker ritt

ja ja
men nu var det mig och dig
vi skulle prata om

ja det var just det jag gjorde
min springare





Fri vers av Björn Donobauer
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-06-19 08:27



Bookmark and Share


  Agnes
.... *ler* .. känn sedan avancen i varje steg som för ekipaget framåt. Låter som om du rider barockridning.

Fin synonym/metafor ännu en gång. Du är något av en mästare på detta!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer