Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad

Dåtidens minnen, 

i nutidens rum,

gömda,

förglömdes,

kommer fram,

i ett sken, 

av trygghetens,

ljus,

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av LizaH VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 11:30



Bookmark and Share


    Bo Malte
snyggt!
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP