Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TjugoFyraSju

Kan du,
Komma åter när jag är hel,
och mina kropp har slutat skaka.
När min själ har hittat stigen,
som leder mig tillbaka.
Till rosor och till änglar,
som jag trodde på,
innan allt inom mig började braka.

Kan du,
vara med mig åter
när jag inte är vilsen.
Om det är någon jag inte vill
ska se mig falla, så är det du,
och det känns så nära nu.

Jag vill vara med dig,
tjugofyrasju.
Du är allt jag brinner för,
men just nu är jag alldeles för skör.

Ps. Jag ber dig, vänta på mig,
det är allt jag vill att du gör.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-20 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi