Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som jag nyss gjorde ett avslut på!


Du måste få veta

Jag ska visa dig och hoppas att du förstår
Jag ska berätta för dig och hoppas att du håller om mig lika hårt

Hur ska jag våga säga till dig hur jag känner?

Jag ska säga vad som varit svårt men att jag mår bra nu
Jag ska få dig att förstå att det viktiga är du

Jag har sett dig många gånger nu,
och varje gång har mitt hjärta slagit hårt.

Jag ska viska i ditt öra varje dag
Att jag gillar dig,

Jag vill snudda hans läppar
om så bara för en kort sekund

Ska det hela tiden vara så svårt,
Eller blir det någonsin enkelt?

Jag måste, jag måste berätta.

Jag måste ta mod till mej,
jag måste våga berätta.

Att jag älskar dej.




Fri vers av Jeanette
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-06-19 19:22



Bookmark and Share


  yoyyo
"Jag måste ta mod till mej,
jag måste våga berätta.

Att jag älskar dej."

underbart slut, säger inte att du måste. eller jo för annars kanske du inte hinner säga det.
bra skrvet och passande bild : )
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette