Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Genom dig ser jag mig
Fast bättre
Med min dåliga självbild låter jag dig ändå se mig, utan någonting
Helt bar, sårbar
Du säger att jag är vacker medan dina fingrar vandrar över min nakna höft
Det är det enda jag behöver, det är min tröst

Genom mig ser jag dig
Fast sämre
För att ingen med ord, med handling, med tanke kan göra dig som person rättvisa
En person som du kan inte beskrivas, kan inte få en att göra annat än att trivas
Kanske drivas till vansinne för att tvätten kom ut rosa istället för vit, men vad gör det när det inte var med flit?

Jag hoppas att du ser mig som jag ser dig och att jag ser dig som du ser mig
Fast bättre.




Fri vers av Indiana
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indiana