Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men tänk om..

Jag tänker
Det känns tungt över bröstet
Jag tänker mer
Det börjar rinna tårar ner för mina kinder
Jag börjar tänka att jag kanske kommer dö

Men jag vet inte av vad
Men känslan av döden kommer krypande och jag är lamslagen
och mina tankar växer sig större och större, värre och värre
Spårar ur

Jag tänker ännu mera
Mitt hjärta känns nu som att någonting slår på mig inifrån, men känner ingen puls när jag sätter mina fingrar mot handleden för att slagen från insidan tar över

Googlar
Får först ett groteskt svar, sen går jag in på sidan jag vet kommer relatera till mina symptom: ångest

Tänker ändå att nu är det dags för mig, fast jag trodde att jag var odödlig
Jag vill vara odödlig

Sen börjar jag andas igen
Men kan ändå inte släppa tanken, men tänk om..




Fri vers av Indiana
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-13 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en hårresande beskrivning av
(döds)ångest.
ett hemskt tillstånd.
som du har lyckats forma till en vacker dikt.
2019-09-19

    ej medlem längre
neuroleptika heter det
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Indiana