Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömma mera!


För jag ska ut och se allt jag nånsin velat se
(Men vem ska följa med mig?)
Jag ska göra så mycket min vän!
Runt jorden och tillbaka igen




Fri vers av Hanna S
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-06-19 19:39



Bookmark and Share


    Agneta VIP
härligt... ser till att verkligen sträva mot dina drömmer så är du en vinnare... :)
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S