Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bror

.......


Du sa mig så
Du lät mig veta

Under huden letar sig orden
Du ger till mig att höra

Från du som inte strör dig
med stora ord
Till allt för många

Du vet
Du skattar mig högre
Än jag skattar mig själv


.......




Fri vers av Hanna S
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-06-30 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S