Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"jag flyttade också hemifrån när jag var nitton år\"

saken är den att det är finns vissa oöverbryggade skillnader som
måste tas i beaktning jag tror bestämt skillnaderna är
så stora som de nånsin kan bli då du
inte ställdes ultimatum sakligt konstaterandes är ett resultat av en misslyckad uppfostran eller diskret utan att någon såg det monterade in
nya lås på alla dörrar så att det blir omöjligt att komma in igen




Fri vers av Hanna S
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-06-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S