Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skiss II...


månstenen
rensar mörkret
i råtthålets kvarter
dammigt regn bortom
sjunger begravt i orkanen
en midnattsdröm utan ankare
låt tomrummet rita oss
stänga av sitt ljus
och gå...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2019-01-23 09:46



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Bjuder in til tolkning. Bra!
2019-02-05

  HelenaW
En dröm som driver iväg, tomrummet fylls av tvåsamhet när ljuset blåses ut.
2019-01-23

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om månstenen som är min sten. Låt tomrummet rita oss är en fin formulering. Vacker bild ihop med dikten. Är det en målning?
2019-01-23

    ej medlem längre
Vemodsvackert!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP