Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag färdas i ljusets hastighet...

Jag färdas i ljusets hastighet -

emot dig.

Jag står här framför dig -

du ser igenom mig.

Alla mina brister och fel.

Inte en enda människa är hel.

Så acceptera mig,

acceptera mig för den jag är.

© Brown
Copyright 2004-10-12




Fri vers av Lene
Läst 238 gånger
Publicerad 2004-10-12 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet