Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M-Ettan!

Roman tar mig med slutord: Ens!
För spänningen där finns ej nå´n gräns...
Har essens frekvens
nästan så orden bränns...
Mobergs bok "Raskens": Vilken potens!!!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 15:49



Bookmark and Share


  ULJO
Minns Tv-serien om korpral Rask. Med Sven Volter. Den var riktigt bra.
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt