Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 30. landskap




mitt

inre landskap

behöver

aldrig städas


elden

steriliserar

varje vrå



i

pauserna

mellan
slagen
och
sparkarna


anar jag festen


störningsjouren är på väg




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2019-01-24 20:19



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Du har ett väldigt tilltalande sätt att skriva på!!
2019-10-29

    ej medlem längre
Så otroligt fint du skriver..
2019-05-17

  Domenico VIP
Sällsamt...
Nattens figuranter och dansen över det tysta landskapet.......anledning till oro men någonting landar,lugnar,lägrar...
Flammorna...
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP