Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-betraktelser vid en ändhållplats


Epilog

Han stod där ensam med en flaska whiskey
han tände en cigarett och grät
hon som såg honom gråta
kunde inte förlåta
i tunneln låg tystnaden tät

Lyktor kastade skepnader mot väggen
de rörde sin egen tid
den som redan blivit år
läkte aldrig några sår
kvar var minnen av en strid

Utanför var gatan vardagens musik
han var cigarettens tunna rök
i hennes blick fanns tystnad
ljuset släcktes i saknad
de fick inga fler försök

© Peter Söderqvist




Bunden vers (Rim) av Peter Söderqvist
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-25 08:34



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Ger tankar om det avslut, en rörelse i staden som blandas med alla andra rörelser som pågår där.
2019-04-14

  morgonstjärna VIP
sorgset skildrat
vemodig men innerlig
2019-02-04

    ej medlem längre
En känsla av starkt vemod....
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om tvåmänniskor som glidit från varandra!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Söderqvist