Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får gå...

Se mig i ögonen

säg mig sanningen,

Du lämnar mig imorgon innan jag vaknar.

Rör mig inte så där,

för jag vill ha dig kvar.

Jag kommer att låtsas sova,

du ska få gå utan strid.

Ja älskling jag släpper dig,

så du får frid.

Jag hoppas att hittar en kärlek

som är sann.

För mig finns ingen ann´

Om jag hade makten att få ha dig här,

aldrig jag släpper dig ifrån min famn.

Jag har aldrig känt kärlek från någon förr.

Du visade mig mig vägen till himmelen.

Jag ska inte bråka, du ska få gå.

För imorgon innan jag vaknar far du ändå.

Tänk på mig ibland, en liten stund.

Kanske innan du somnar och får en blund.

In i dina drömmar jag kommer att besöka.

I mina drömmar är det alltid vi två.

Du får gå.

© Brown
Copyright 2004-10-12




Fri vers av Lene
Läst 264 gånger
Publicerad 2004-10-12 22:42



Bookmark and Share


  Markattan
Sorglig, men väldigt vacker, dikt om något som måste vara oerhört svårt att göra. Men kanske är det ibland i längden det bästa för båda parter...
2004-10-13

  Cattis Rönn
om än sorgelig...men jag gillar den....och det finaste är ibland att just låta någon gå. Bra beskrivet!
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet