Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skreve

om jag skreve så som jag innerst inne känner mig ibland
skulle ingen vare sig våga eller vilja läsa
försåhemsktärdet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-28 18:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jo, skriv om det går att (be)skriva!
2019-01-29

  cilax VIP
nog har du fel
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP