Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du, jag saknar dig



mitt i kärleksfel

 

 

Älska mig

så som du gjorde

Älska mina kurvor med dina blickar

och följ min hud med dina händer

 

Älska mig

så som du lovade att alltid älska

Så som får mig att hålla andan

och be att tiden ska stå still

 

Älska mig

eller lova inte mer än jag tror

Mina sinnen skälver inför dig

mina läppar älskar vid din mun

 

du vet jag är sån, du måste älska mig med allt du har om du

vill hålla mig kvar 

 

 

........älska mig




Fri vers av volatile
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-06-19 22:41



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Vacker och omfamnande.. som en stor nallebjörn:) underbart!
2006-07-03

  Ulf Popeno
I kärlek gäller det att ge och ta. Bekräftelse är hårdvaluta.
2006-06-26

    Vinterblomma
Underbar ja...

du vet jag är sån, du måste älska mig med allt du har om du

vill hålla mig kvar



(Annars får det vara.)


Tack.. du räddade kvällen tror jag.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile