Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elefanter lämnar ibland brutna kvistar

 

hamnar hopplöst efter

landar snett som

om en elefant

vilat i syrenbersån

efter våra tekalas ibland

 

vill jag bara hyperventilera

mig själv för mig själv

 

jag vill ha någonting nytt

att säga, att vara

 

du faller, jag efter som

vore vi ett skrivet skådespel

in i samma mönster,

skriker som en griffeltavla

out of tune tills det tystnar

 

och jag som skrek orättvisor

i kudden tills den skavdes

kan se hur du skaver mot din

 

jag vill dig inget ont

viskar jag för döva vindar

 




Fri vers av molly crayons
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-06-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons