Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag brukade krypa intill för att se genom ögon

 

jag kan inte se genom ljusa ögon

även om jag sätter mig intill

och ser från ögonvrån

 

jag har försökt

och jag har filmat

varje stund jag älskat

 

ibland är det så jag tror,

jag är en övergiven biograf

full av filmer som ingen

längre vill besöka

 

men så vaknar jag i skratt

och är i min kropp igen

och tror på händer

 

som håller av och griper efter

varsamt men verkligt

 

jag sitter i skymning

och vet att det kommer

flera nya dagar

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-06-19 23:08



Bookmark and Share


    Duff
Beröm
Duff
2006-06-22

  Christer VIP
"ibland är det så jag tror,
jag är en övergiven biograf"

...himla skön formulering. jag hurrar!

gillar hur varje stycke har nånting
som hakas på
i nästa

snyggt!
2006-06-20

  Propella
Vilken hoppfull text... Den pendlar från brutalitet till varsamma smekningar. Ljuvligt!!!!!
2006-06-20

    ej medlem längre
avtryck--> Jupp, brabra dikt.

Annars? Det är bara att krypa närmre.. hoppas jag
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons