Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glad pensionär!

Minus femton idag på promenaden.
Det knarrade under kängorna.

Vi gick snabbt, med mössorna nerdragna.
Vinterjackorna värmde och överdragsbyxorna.

En hel drös med fåglar hängde i trädet med fågelmaten.
Talgoxe, blåmes, domherrar och även kajor.

En halv timmes promenad blev det.
Kylan bet i kinderna, men skönt var det ändå.

Nu blir det korsordslösning och läsning.
Kanske en liten tupplur på det.

Så kan det vara när man är pensionär!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 14:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gå på tur
mellan gran
och fur och sen
hem till lur och allt
tycktes gå i dur!
***************
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att fånga dagen!
2019-01-30

  Solstrale VIP
Gillas!
2019-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP