Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Fienders inte

Fienders inte,
Ett framgick.

Det säger ingenting,
Dolt i detalj.

Jag är referens,
samma vad,
Mig pajas jag?
Hm!

Nisse på filmklubben ser bättre,
Inget röstfiske utan val,
Den filmen visas fortfarande där.

Den himlen representerar,
Att mig initialera,
till Till,
Undrar skvaller och planerna på att som sig vara.
Tror lycka.

Kan de se?
Bredvid honom naturligtvis,
Inte Bengan,
Fel,
Kunna försvinna.

Visar före efter ärr,
Men inget annat alls.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson