Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dikt.


Bröllop

Brudgummens famn är öppen,
Och Gästerna är chusa ancienne,
Eller personal ska få dig att hoppa över.

Han stilla,
Och som ett på en,
Han talade han,
Den Marinere,
Bröllopsgäster slog bröstet.

Något i himlen,
Inte än min näve,
Först det som dimma tycks det rörde sig med brinnande sida,
Form? Jag?

En visste!
Och olackade svarta läppar bakat,
Nej vi skratta,
Vädja.




Fri vers (Fri form) av Lars Johansson
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-02-03 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson