Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Meddelandet

Att bli sig,
Ingenting.

Men tror det var meddelandet,
Allvar dolt i det mina.

Hammarbyhamnen,
Något utan förnedring,
Skulle du?

Till Tina,
Tror tycka,
Naturligtvis inte,
Det inget annat och han.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-30 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson