Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där fick han fram det...

Spela piano... Nå´t mygel?
Det lät starkt, vad har du för tygel...
Kör med annan kraft!
Piano jag ej haft...
Som du ser jag laddar med flyg-el...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 18:07



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra Ewa Britt
2019-01-31

  lodjuret/seglare VIP
En där var tuff likt sicken, som sångaren nära sig håller micken, din penna fås dansa vals, i par med sudd eller solo alls, se så udda var den ricken.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt