Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild av mig

Jag är inte jättevacker
Men jag säger inte att jag inte är fin
Ibland kan jag titta mig i spegeln och bli förtrollad av mina blåa ögon
och
Ett ansikte jag inte känner igen.
Ett ansikte jag inte känner mig som.
Ett ansikte jag inte är.

Men en dag kanske det är någon som blir kär
i
mig.

Inte en bild av mig.




Fri vers (Fri form) av Indiana
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-30 22:31



Bookmark and Share


  danne //
Du är vacker!
så äre bara!
en fin och naken text
gillar den
/danne
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Indiana