Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsblues

min vän,

från längesen,

så viktig, så riktig, så

okonstlad och

sann

 

en vän från längesen

försvann

 

ett missförstånd det hela var

men allt gick sönder, inget kvar;

- andra råkade fara illa

av en händelse, en dröm, en villa

 

sån kan inte vänskap vara,

den vill skapa känslor; underbara,

nu har vi minnet kvar;

som en duva, fredlig, rar,

 

ja, min vän,

från längesen,

så viktig, så riktig, så

okonstlad och

sann

 



Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim