Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse kall, fin i alla fall!

I den is bistra vinternatten
syntes stjärnorna blossa på
över Ombergs kanten
där flöt sen
en gyllene flod ner
över branten
över isade stycken
som liknade smycken
som nog lossnat av ovan trycken...

Rimfrost klätt på träden
de som innan
varit helt nakna!
Blivit påklädda
från tå till topp!
Vi som tittade på
frös om vår kropp
inte kunde vi
som träd stilla stå
det var ju bara att gå...

För om påkläderskan skulle
komma tillbaka, då fick vi
kanske på samma kostym
smaka, inget för oss
att bejaka... .. .








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 15:37



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vintern är trots allt en vacker årstid men nog behöver man vara påklädd
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt