Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Urströmmars drömmar



Jag reste rum av oförlösta tiden 
som slöt sig över sinnet likt den enda 
och skulle jaget svagt till intet sända 
då livet låg i Dödens famn förvriden. 

En dyster dom av känslan starkt bestriden 
som längtar ljus av andra världar tända 
då gryningsbrott av mörker nått till ända 
där måste nås en osedd dag uppskriden. 

För trångt är rummets mått att inom bära,
väl tom är tanken blott att vilja vara 
vad hand begraven sått på stoftplaneten. 

Att läka längtans lott att tankar nära 
jag rest förlöst ur rummets själasnara 
mot alltets kall i andra verkligheten.. 

















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-03 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP