Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr prestation

Herr Prestation
Pockar hela tiden
Puffar
Kan du inte överträffa dig

Herr Prestation
Påtalar omgående
Om han känner sig
Svältfödd
Älskar att smörja kråset
När han känner
Överprestation
Lagom
spottar han allt som oftast ut

Orkar du inte
Vilken svag individ du är
Kraxar han inom mig

Hur länge orkar jag
Ha denna regent i huvudet





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-03 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välfångat!
2019-02-04

  Syrran77
Tänk att det ska vara så svårt att bara känna sig nöjd med det man gör och klappa sig på axeln istället. Fram med Fru självkänsla istället ;)
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Överjaget.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP