Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet nå´n varför...

Varför blir man så hög
på musik som man gillar
man får ett större rus
än något annat kan ge...

Man lyfts upp, man svävar
lyfter upp sina armar, sina nävar
uppåt, uppåt mer och mer man strävar...

Allt är så roligt, allt blir ett hav
av gungeli-gung man känner sig
som en drottning som en kung
alla möts i ett svung...

Ingen för gammal, ingen för ung
i musiken finns ingen ålder, ingen
heller är för smal eller för tung...

Alla blir lika vackra
alla blir lika snygga
alla känner sig så trygga
till och med den annars
så skygga, bygger musik
mellan folk en brygga...

Här gäller bara ett det är klart
att hänga med i musikens takt och fart
livet leker ju där och nu
då blir ju allt så underbart...

Bara ett gäller det får aldrig ta slut
om så blir, då hörs omedelbart, OMSTART!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-04 19:15



Bookmark and Share


  limerick
Helt underbar hyllning till musiken. Bokmärker!
2019-02-05

  ULJO
Musik har positiva egenskaper för kroppen
2019-02-05

  Feliaxel VIP
Musik är fantastiskt
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt