Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommunikationskonst(igt)

... Det kom ett brev.

Du förklarar att jag är fin,
och att jag tålamod ska ha.
För jag är drömkvinnan din,
och du ska hitta på något bra...

... ?

Jag vet inte vem du är,
och jag inte räddad behöver bli.
Jag i hjärtat redan är kär,
och du och jag är inte vi.

Har du endast det som krav,
att HON på bild ska vara fin?
Du kommer fara vilse på kärlekshav,
innan du hittar drömkvinnan din.

Och även om kravlistan kommer stämma,
så blir det kanske inte rätt,
det handlar om att lära känna,
när den andra finns där tätt.

Att utsättas för varandra,
se den andre i aktion.
Hur hen behandlar andra,
hur hen tar takt och ton.

Kanske är jag skeptisk,
men jag tror inte mycket om män,
och jag har badat i antiseptiskt,
för att inte trilla dit igen.

... !

Det kom en ursäkt, ett förlåt,
för brevet han mig givit
det var inte menat uppsåt,
att jag SÅRAD hade blivit...

... ???




Bunden vers av Ohappa
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-05 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bra att ifrågasätta för då får Du ett ärligt svar - kanske.
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa