Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet och det


A och B

 

så jävla många

A-vsked - men aldrig något

slutgiltigt B-sked?

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-09 15:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Finurliga Nanna!
2019-02-13

  M.Eta
Mycket fyndigt
2019-02-12

  TrollTörnTrappan VIP
Bara så bra, absolut fyndigt!! Allting tycks ske(d) utom just det man väntar på...

[om en så än for till E:n-skede, så ligger kanske kniven & gaffeln kvar hemma i kökslådan och träter om det största resmålet i munnen?!?]
2019-02-09

  KattenKin VIP
Men eller hur! Där satt den - Bulls eye!
Mycket man kan få in på tre rader, det
visar du här i mycket originell förpackning.
Underbar ordlek!
2019-02-09

  danne //
Lite liknade hur en å var ser sin a-vikelse som slutar i en b-svikelse .

2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X