Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av en kram

... som dröjer sig kvar.

På axeln.
Runt käken.
Ner på halsen.

Den säger mig sen
vem du var.




Fri vers av Ohappa
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa