Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var inte blommorna som är på fotot. Men vi längtar efter dessa också.


Längtans blå blomma!

Längtans blå blomma.
Min mamma sa så om en blomma hon hade.

Frågade ibland vad den hette.
Minns inte sa hon, för mig är det längtans blå blomma.

Den stod på köksbordet, den var så vacker.
Frågade, hur sköter du den?

Den får en skvätt vatten ibland.
Men mest får den kärlek och omsorg.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-10 14:48



Bookmark and Share


  M.Eta
Med kärlek och omsorg kommer man långt.
2019-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Längtans blå
blomma, också
en titel på en:
Alice Lyttkens bok!
Gott berättat
om Din Mor!


2019-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Ett fint minne av din mamma.

Kan det möjligen ha varit en Browallia?
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP