Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan i sjukhuskorridor

Inne på min sjunde timme av väntan
Smärta i buken, prover tagna
Folk passerar
Fallolyckor, barn som har ont, gamla som har ont.
Jag har väntat längst och längtar hem.
Bara det inte är blindtarmen.




Fri vers av Feminaz
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-10 19:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den där väntan kan man känna igen...hoppas allt gick bra till slut...
2019-02-10

  Syrran77
Sympatiapplåd! Hoppas de hittar orsaken och att du får vila i natt. Kram
2019-02-10

    ej medlem längre
Att vara på akuten kräver förberedelse för de timmar som ska passeras. Ibland behövs en picnick-korg!
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
När man är på Akuten vill man att det skall gå fort, dessvärre är det oftast inte så.
Hoppas att det snart är din tur så du får veta vad det onda beror på.
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz