Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi var ute med dagisbarnen och grillade korv och tittade på djur. (I Fredriksdahl i Skåne) Jag satt ute i det gröna gräset och tänkte lite smått och så kom dessa rader upp i mitt huvud, så beskrivande miljön och händelser runtomkring


Lugnt och stilla.


Allt är lugnt och stilla.
Fåglarna sjunger,
blommorna doftar ljuvligt.

Allt är lugnt och stilla.
Barnen sover på mätta magar,
efter att ha grillat.

Allt är lugnt och stilla.
Svalt, svalkar vinden.
Träden vaggar sina grenar och blad.

Den varma sommarsolen,
värmer upp vinterkalla, stelfrusna...
hjärtan.

Plötsligt tystnar det, och...

åter är allt lugnt och stilla.

20/6 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-06-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel