Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hylla - en drömramsa

 

Mannen tömde hörn och hylla

ville hyllan åter fylla

då kröp jag ner i hans säng

för han var en skaplig dräng

bet honom på lek i bröstet

mannen sökte också tröst men

blev förskräckt av mina sår

sa att sjukdomen var svår




Bunden vers av Nanna X
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-14 08:27



Bookmark and Share


  J-M
Du är en underbar skribent. Som här.
2019-02-15

  TrollTörnTrappan VIP
Härligt ombonad i mitten!! Medan i slut och början öppnar sig (möjligtvis?) smärtsamma vrår...
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X